Symposium - Rethinking Theory and Practice through East-West Dialogue

Faculteit der Godgeleerdheid

Theologie en wijsbegeerte

Congres / Symposium

Symposium Rethinking Theory and Practice Through East-West Dialogue, imageDeze middag draait om het aftasten van de grezen van theorie en praktijk. Wat kunnen we leren over de ‘theorie en praktijk’ van ons begrip van dat deel van de wereld dat het “Oosten’’ werd genoemd?

Een antropoloog, filosoof, een kunstkenner en twee performance artists zullen deze vraag onderzoeken. Hun doel is reflectie, verheldering, inspiratie en tegenwoordigheid van geest.

Het symposium wordt georganiseerd door ACCORD in samenwerking met Stichting Filosofie Oost-West, Stichting Performance, VISOR en de Dialoog Academie.

Meer informatie en aanmelden
In de symposium flyer staat meer over het programma, de sprekers en deelname.
Aanmelden kan tot 10 juni bij accordamsterdam@gmail.com. Voor deelname wordt een bijdrage van 12 euro verwacht te voldoen bij aanvang van het symposium.