Symposium Godvergeten

22-03-2019

VU, zaal 2A-00

Symposium Godvergeten: waardevol leven met dementie

Faculteit Religie en Theologie

Theologie

Congres / symposium / seminar

Het symposium vindt plaats naar aanleiding van het verschijnen van het boek van Tim van Iersel; Godvergeten. Gedachten over geloof en dementie, waarbij het eerste exemplaar tijdens het symposium wordt uitgereikt.

Decaan Ruard Ganzevoort opent het symposium, een samenwerking tussen Alzheimer Nederland, de faculteit Religie en Theologie aan de Vrije Universiteit, KokBoekencentrum Uitgevers en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH). Sprekers zijn:

• een ervaringsdeskundige
  • dementiedominee en ethicus Tim van Iersel
  • prof. dr. Rose-Marie Dröes, hoogleraar psychosociale hulpverlening voor mensen met dementie

Kaarten
Kosten zijn 15 euro per persoon, inclusief consumpties. Kaarten kunnen besteld worden via KokBoekencentrum Uitgevers. Ze zijn ook voorafgaand aan het symposium aan de deur verkrijgbaar (mits nog beschikbaar).

Download de uitnodiging van het symposium (pdf) voor meer informatie.