Symposium Godvergeten

22-03-2019

VU, zaal 2A-00

Symposium Godvergeten: waardevol leven met dementie

Faculteit Religie en Theologie

Theologie

Congres / symposium / seminar

Op vrijdag 22 maart wordt het symposium ‘Godvergeten: waardevol leven met dementie’ georganiseerd, in samenwerking met FRT VU alumnus en dementie-dominee Tim van Iersel en uitgeverij Boekencentrum.

Decaan Ruard Ganzevoort opent het symposium, een samenwerking tussen Alzheimer Nederland, de faculteit Religie en Theologie aan de Vrije Universiteit, KokBoekencentrum Uitgevers en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH). Sprekers zijn:

• een ervaringsdeskundige
  • dementiedominee en ethicus Tim van Iersel
  • prof. dr. Rose-Marie Dröes, hoogleraar psychosociale hulpverlening voor mensen met dementie
  • prof. dr. Philip Scheltens, directeur van het Alzheimercentrum Amsterdam

Kaarten
Kosten zijn 15 euro per persoon, inclusief consumpties. Kaarten kunnen besteld worden via KokBoekencentrum Uitgevers. Ze zijn ook voorafgaand aan het symposium aan de deur verkrijgbaar (mits nog beschikbaar).

Download de uitnodiging van het symposium (pdf) voor meer informatie.