Home > Nieuws & Agenda > Nieuwsarchief > 2012 > jan-mrt > Drie promovendi krijgen beurs van Indonesich ministerie
17-01-2012

Drie promovendi krijgen beurs van Indonesisch ministerie

Drie promovendi van de faculteit hebben een beurs ontvangen van het directoraal generaal van het hoger onderwijs van het Indonesische ministerie van Onderwijs. De winnaars - Wahju Satria Wibowo, Tony Robert Tampake, and Henderika Julia Wattimena - zijn docenten aan staatsinstellingen in Indonesië. Allen waren zij genomineerd door zowel hun onderwijsinstelling in Indonedië als hun promotor in Nederland. De faculteit kijkt uit naar hun bijdrage en de nauwe samenwerking met hun eigen instituut.

Het onderzoeksonderwerp van Wahju Satria Wibowo is Jesus as Kurban: Christology in the context of Islam Indonesia. En het onderzoek van Henderika Julia Wattimena heeft als titel Exploring Counseling Approaches as Models for Pastoral Ministry in Indonesian Congregational settings.