'Leiderschap en zingeving in crisistijd': een driedelige online mini-training

Een training over de existentiële uitdagingen voor een leider tijdens een crisis als de coronacrisis.

28-05-2020 | 16:59

Hoe ga je als leidinggevende om met de existentiële uitdagingen van een crisis als de coronacrisis? Hoe neem je als ‘voorganger’ van een gemeenschap of organisatie je symbolische rol serieus? En wat kun je daarbij leren van hoe in de oude wijsheidstradities met deze rol werd omgegaan? Deze vragen staan centraal in de mini-training. Een training voor burgemeesters, CEO’s, politici en anderen die op zoek zijn naar inspiratie en tools om vorm te geven aan de existentiële dimensie van hun leiderschap.

Video’s en online training
Training Leiderschap en ZingevingDe online training wordt ingeleid met een vijftal korte video’s over de thema’s hoop, onzekerheid, veerkracht, onmacht en verbondenheid. Aansluitend op de thematiek van deze vijf video’s is er een online training door de Faculteit Religie en Theologie ontwikkeld. Hierin gaan Ruard Ganzevoort (decaan van de Faculteit Religie en Theologie) en Lenneke Post (bestuurskundige en theologe en gespecialiseerd in spirituele autobiografieën) in op de uitdagingen van leiders in tijden van crisis. In deze training wordt aangesloten bij de behoeftes van de deelnemers en gebruik gemaakt van inzichten uit levensbeschouwelijke tradities, waarin al eeuwen lang wordt nagedacht over existentieel en symbolisch leiderschap.


Programma en kosten
De online training bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur. Het vindt plaats op 23 juni (19:30-21:00), 30 juni (19:30-21:00) en 7 juli (19:30–21:00). De kosten voor deelname aan de drie online sessies zijn 175,00 euro per deelnemer, exclusief reserveringskosten.

Meer informatie of aanmelden?
Lees meer informatie over de online mini-training op onze website, of meld je aan via Eventbrite.